En snyggare värld!

Det tror vi att är alla designers stora vision. Även vår. Vi har börjat med att snygga till Åland, vår födelseort, men vi vill gärna hjälpa Norden, Europa och världen.

Vi är en komplett kommunikationsbyrå som kombinerar utsökt design med teknisk kompetens. Vi tänker hela vägen och ser till att kommunikationen fungerar i alla kanaler. Vårt team består av 15 personer med expertkunskap inom design, tryck, webb, marknadsföring och projektledning.

Kom gärna in på en en kopp kaffe och diskutera dina idéer med oss. Du hittar oss på Strandgatan 16 i Mariehamn.

Vill du hellre att vi möts hos er? -Inga problem, slå en signal så bokar vi ett möte: tel. 525 875.

Webb

Vi skapar säljande webbplatser med smakfull design som fungerar i alla plattformar; dator, pekplatta eller telefon. Hos oss får du goda råd om navigering och funktioner. Vi ser till att design och innehåll speglar företagets själ. Publiceringsverktyget Drupal gör det enkelt för dig att underhålla och uppdatera webbplatsen.

Efter leverans erbjuder vi utbildning, personlig support och webbhotell. Kort sagt: du får en komplett bekymmersfri tillvaro på webben med tid för annat i din verksamhet! Våra lösningar fungerar för små och stora företag, för föreningar och offentlig sektor.

Print

Visst är det något speciellt med att bläddra och känna doften av en nytryckt broschyr? Vi älskar den. Vi har tagit fram det mesta, allt från kuvert till lastbilstejpningar. Snygga trycksaker och smarta webblösningar förstärker varandra och stöder företagets målsättningar. Hos oss får du helhetslösningar som fungerar!