Våra produkter

Utöver våra byråuppdrag producerar vi en mängd olika produkter. Alla med fokus på Åland. Vi vill göra Åland snyggare, ge turister och ålänningar bättre möjligheter att hitta den information de söker.

Annonsering i hamnterminalen i Mariehamns västra hamn

Annonsera i hamnen

100 000 passagerare varje månad på väg ombord eller iland – nu når du dem digitalt! Häng med och visa upp dig i pulserande folklivet i Västra hamnen i Mariehamn.

Varje dag passerar tusentals köpsugna passagerare terminalen. Vill du nå turisterna direkt de anländer? Eller ålänningar på väg hem eller bort? Då bokar du annonsutrymme i våra stora 55” digitala skärmar.

Helskärmsvisning 10 sekunder på tre skärmar

Skärmarna är placerade så att de syns bra före incheckningen i terminalen. Din annons exponeras minst en gång varannan minut. Produktion ingår.

Vill du synas här?
Pia Nyberg, pia.nyberg@strax.ax, +358 18 525 868 eller

aland.com

Ålands svar på google. Här hittar du allt om Åland, alltid färsk information. Evenemang, telefonkatalog, lunchguide och mycket mer. Ta en titt, www.aland.com.

Vill du synas här? 
Kontakta Simon Nurme, tel. 0457 345 7880, simon@strax.ax

Turist & cykelkarta

En stor Ålandskarta i skala 1:100 000 som snabbt viks ner till fickformat. Här finns detaljerad information om höjdförhållanden, vägar och vattenområden. Perfekt att ha hemma, i bilen eller på stugan. På baksidan finns en karta över Mariehamn med omgivning och förteckning över sevärdheter, utflyktsmål och tips på cykelrutter. Finns i bokhandeln och i butiker över hela Åland.

Vill du sälja Turist- & cykelkartan i din butik? 
Kontakta kartor@strax.ax, +358 18 525 875.

Åland Travel Magazine

Åland Travel Magazine är ett säljande magasin på ca 70 sidor med syfte att locka besökare till Åland under det kommande turiståret. Magasinet finns på svenska, finska, engelska och tyska i separata upplagor och beskriver ett mångsidigt Åland med naturupplevelser, sevärdheter och nöjen. Här finns noga utvalda bilder, smakfull design och intressanta texter. Vi beskriver de viktigaste områdena inom resa, logi och upplevelser.

Magasinet är tryckt i limbundet veckotidningsformat som ger generöst med utrymme för lockande bilduppslag. Totalt över 70 välmatade sidor!

Här hittar du Åland Travel Magazine 2020

Vi ser fram emot att boka in din annons i Åland Travel Magazine!
Simon Nurme, tel. 0457 345 7880, simon@strax.ax
Pia Nyberg, tel. 0457 3823 255, pia.nyberg@strax.ax

Åland Guide

Åland Guide är den perfekta vägvisaren till utflykter, evenemang, sevärdheter och aktiviteter. Broschyren distribueras över hela Åland och ombord på fartygen. Upplagan är 100 000 ex och den finns på svenska, finska och engelska.

Har du nya fakta som du vill dela med dig av? Fyll gärna i vårt formulär och skicka in det till oss.

Vill du synas här? 
Kontakta Simon Nurme, tel. 0457 345 7880, simon@strax.ax
Pia Nyberg, tel. 0457 3823 255, pia.nyberg@strax.ax

Här hittar du Åland Guide 2020

Är du företagare och vill dela ut Åland Guide? Hör av dig till tel. 040 680 4305 eller mejla till guide@strax.ax , ange vilka språk (sve, fi, eng) du önskar.

Ladda ner mediakort